Dokumentation

Resultatdokumentationen har til formål, at vise barnets udvikling gennem skoleåret, både den faglige og personlige, samt hvad skolen har gjort for, at barnet kan fungere bedre socialt, personligt og fagligt. I underkategorierne kan ses de forskellige værktøjer, der bruges til at vise barnets udvikling, samt statistikker for Skolerne i Boserup.

Undersøgelsen er foretaget blandt 42 tidligere elever på Skolerne i Boserup.

  

Udviklingshjul

Udviklingshjulet viser elevens udvikling og fremgang gennem skoleåret, både personligt og fagligt og udfyldes både af læreren og eleven. Hjulet vil blive udleveret til læreren og eleven og skal udfyldes ca. 2 gange årligt. Det nyeste udfyldte hjul vil blive sammenlignet med det foregående, for at se, hvor eleven har udviklet sig i perioden imellem. De 2 hjul kommer til at overlappe hinanden, så man kan se elevens udvikling. Et eksempel på hvert hjul kan ses nedenfor.
Udviklingshjulene er udarbejdet af Poul Nissen fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

 

Evalueringsskema

Evalueringsskemaet viser barnets udvikling, samt dets selvbillede og personlige/ sociale færdigheder. Skemaet udfyldes af eleven selv, med lidt hjælp fra læreren, hvis dette skulle være nødvendigt. Dette skema vil blive udleveret til eleven 1 gang årligt. Et eksempel på evalueringsskemaet kan ses nedenfor.
Evalueringsskemaet er udarbejdet af Poul Nissen fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

 

Pjece: Den Lille Efterskole

Download pjese for Den Lille Efterskole i Boserup

Pjece Roskilde Friskole

Pjece: STU I Boserup

stu

Pjece: Botilbuddet

botilbuddet

Årskalender Forår 2018

2018-Foraar-Roskilde-Friskole-small

Film:Skolerne i Boserup