Målsætning

Den Lille Efterskole og Dagskolen har som overordnet målsætning, at skabe en aktiv, tryg og stabil base, hvorfra den unge kan indhente det forsømte, og erhverve de faglige og sociale forudsætninger, der skal til for at skabe en stabil og succesrig fremtid.

Med udgangspunkt i en struktureret, forudsigelig og aktiv hverdag, hvor også kaos er planlagt, hvor skolegang er et krav og hvor samvær og kammeratskab er i højsædet. Målet er at den unge skal lære at blive så dygtig, menneskeligt, skolefagligt og praktisk, at en uddannelse kan blive det næste skridt.

Målet er desuden at vi - gennem et aldsidigt program, hvor de unge møder kærlighed og krav og hvor grænser udforskes. Der er forskellige fysiske, kulturelle og intelligente udfordringer, som resulterer i adskillelige succeser, som styrker den enkeltes sociale kompetencer, selvværd og selvrespekt, således at den unge bliver i stand til, at begive sig ud i den åbne fremtid og på sigt overtage roret i eget liv - et voksenliv uden afhængighed af det sociale system.

Pjece: Den Lille Efterskole

Download pjese for Den Lille Efterskole i Boserup

Pjece Roskilde Friskole

Pjece: STU I Boserup

stu

Pjece: Botilbuddet

botilbuddet

Årskalender Forår 2018

2018-Foraar-Roskilde-Friskole-small

Film:Skolerne i Boserup