Efterskolelivet

Dette at flytte hjemmefra for at blive elev på Den Lille Efterskole, markerer en vigtig overgang i et ungt menneskes liv. Det er et skridt i retning af at skulle klare sig selv, opbygge selvtillid og tro på egne kræfter.
Med det stimulerende og støttende miljø, som efterskolen tilbyder igennem en atmosfære af omsorg, kærlighed og uhøjtidelighed, kommer eleverne ret hurtigt til at betragte Den Lille Efterskole som deres hjem.

Eleverne har hver deres værelse, men det hænder at de flytter sammen to og to, hvilket kan fremme det sociale liv.
Skoledagene er optaget af studier, men om aftenen og i weekenderne er der rig mulighed for oplevelser og ren afslapning, og nyde hinandens selskab.

Der er mulighed for at gå til drama, gå online eller gå til fitness i skolens fitnesslokale. Der er mulighed for at spille musik, bage en kage eller spille volleyball, fodbold mm.

Er du interesseret i at blive elev på skolen, skal du vide, at du bliver en del af et fællesskab. Det er let at blive opslugt af egne personlige problemer, men på Den Lille Efterskole går det ud på at komme videre og være parat til at sætte spørgsmålstegn ved egen adfærd, overbevisning, sympatier og antipartier over for andre.

 

Der er visse regler der skal overholdes

Hos os er der regler, som skal overholdes. Der er ikke mange, men til gengæld er de betydningsfulde. Ønsker du at blive elev på Den Lille Efterskole, skal du tage grundigt stilling til nedenstående, inden du bliver tilmeldt.

  • Du skal deltage i programmet
  • Du må ikke drikke alkohol på skolens område eller på rejser til eller fra skolen
  • Du må ikke ryge hash eller tage andre euforiserende stoffer på skolen eller på hjemrejser
  • Piger og drenge må ikke bo eller sove sammen
  • Du kan ikke blive smidt ud
  • Du må ikke være voldelig overfor andre på skolen

Pjece: Den Lille Efterskole

Download pjese for Den Lille Efterskole i Boserup

Pjece Roskilde Friskole

Pjece: STU I Boserup

stu

Pjece: Botilbuddet

botilbuddet

Årskalender Forår 2018

2018-Foraar-Roskilde-Friskole-small

Film:Skolerne i Boserup