Personale

Lærerne ved Skolerne i Boserup.

  • Positive forventninger til eleverne. Kendt for at løse opgaverne
  • Trænede i alternative løsningsmuligheder.
  • Differentieret og individuel pædagogik i et fællesskab.
  • Forsigtige med at kategorisere eller typebestemme børn
  • Nysgerrige og engagerede.
  • Klar til forandring når det kræves.
  • Faglige kompetencer.
  • Arbejder ud fra konceptet: Kærlighed og krav.

Hermed en oversigt over de ansatte ved Skolerne i Boserup: Stedet med de mange talenter.

 

Ledelse og administration

ole

Ole Tarp

Forstander af Skolerne i Boserup: Roskilde Friskole, STU, Boserup Kollegiet og Botilbuddet "Open Future". Jeg har været folkeskolelærer, småskolelærer, efterskolelærer og seminarielærer. I 5 år har jeg været forstander for Friskolen i Starreklinte i Dragsholm Kommune. Her startede vi bl.a. en linje op for 35 overvægtige unge. Jeg har derefter været virksomhedsleder i Seattle i USA i nogle år. Siden 2005 har jeg været forstander ved Skolerne i Boserup. Det er et spændende arbejde, som jeg holder meget af. Det er min opfattelse, at hver enkelte af vores elever er unikke, og at vi sammen med dem kan bringe deres potentialer, evner og livslyst frem i lyset.
lene

Lene Colding-Sørensen

Jeg er driftsleder på begge skoler og leder af Weekendskolen "Ud i det fri". Jeg er uddannet folkeskolelærer i 1980 på Det Nødvendige Seminarium. Efterfølgende har jeg været folkeskolelærer, efterskolelærer, friskolelærer og seminarielærer på Det Nødvendige Seminarium. Jeg er glad for at arbejde et sted, hvor der er mange forskellige aktiviteter i gang. Og det er spændende af få tingene til at virke sammen, så alle får glæde af hinandens forcer.
irina

Irina Fedorova

Jeg er daglig leder af Botilbuddet ”Open Furture” og står for de socialøkonomiske virksomheder: Galleri Boserup, Cafe Boserup og vores Bed and Breakfast. Jeg er uddannet lærer. Jeg kommer fra Rusland, og jeg har boet og arbejdet i Danmark i de sidste 6 år. Jeg har arbejdet på efterskolen og dagskolen. Jeg har rejst i Afrika som volontør.
tina

Tina Nielsen

Bogholder fra bogholderfirmaet dp Consult
steffani

Steffani Holm

Jeg arbejder som sekretær og telefonpasser. Jeg er uddannet kontorassistent på Boserup og har arbejdet her de sidste 6 år. Jeg tager mig af den daglige administration.

 

Roskilde Friskole

sonia

Sonia Rico

Jeg er uddannet lærer og ansat på Den Lille Efterskole, hvor jeg dels tager mig af den daglige undervisning og en del af aftenprogrammet.Jeg har 12 års erfaring inden for specialområdet og brænder for at skabe og synliggøre succesoplevelser fagligt, personligt og socialt for de unge.
lasse

Lasse Kjældgaard Hansen

Jeg er lærer på Friskolen.Jeg it- og læreruddannet. Jeg har arbejdet 6 år i folkeskolen inden jeg er startet her på Friskolen i Boserup i august 2015.
margherita

Margherita Karczewska

Egmine assisted learning facilitators – Det betyder læring mellem elev og hest - hvilket jeg arbejder med i Boserup.Jeg er uddannet jurist i 2001 på i Polen. I en årrække har jeg arbejdet på alternative skoler i Danmark og England.Jeg har rejst i Indien, Afrika og Europa og mødt og levet sammen med mennesker hvor jeg har været.
anja

Anja Schiesewitz

Pædagog og lærer på Friskolen .Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet på Skolerne i Boserup i 16 år, som lærer og pædagog for børn og unge med særlige behov især inden for ADHD og autisme.Jeg er god til alt det kreative og til at løse konflikter.En aften om ugen arbejder jeg på Botilbuddet Open Furture
anek-muangkham

Anek Muangkham

også kaldet GobJeg arbejder på Friskolen. Her har jeg været de sidste 3 år.Mit arbejder består i at være kontaktperson for nogle af de unge og være støtte person i undervisningen.Jeg har tidligere arbejdet 10 år på opholdssteder.Jeg har taget adskillige kurser inden for pædagogik og specialundevisning.

 

Den Lille Efterskole

camilla

Camilla Ørskov Larsen

Lærer på Den Lille Efterskole. Jeg underviser i dansk, historie og idræt og tager del i efterskolelivet om aftenen og i weekenden.Jeg blev uddannet fra semirariet i Aarhus i 2013. Herefter har jeg arbejdet 2 år som lærer i folkeskolen.
martin

Martin Nielsen

Jeg arbejde som lærer på Den lille Efterskole.Jeg har arbejdet med børn og unge i 15 år på Opholdsstedet og interne skoler. Jeg har læst matematik på Blågårds Senemarium .
dennis

Dennis Gisel Nicolaisen

Jeg arbejder på Den lille Efterskole som pædagog.Jeg er tidligere uddannet sergent i forsvaret og efterfølgende har jeg taget pædagog uddannelsen og har uddannet mig til friluftvejleder på Poul Petersens idræts institut.Min funktion er at være pædagog og støtte lærer i undervisningen, samt tage mig af friluftlivet.

 

STU og botilbud

michael-riis

Michael Riis

Jeg er STU lærer på Den grønne linje.Jeg er tidligere landmand. Jeg har arbejdet en årrække i Kastrup lufthavn i bagage afdelingen. Desuden har jeg også arbejdet på opholdssteder og nu er jeg her som STU lærer på mit 5. år på Boserup.
marianne

Marianne Jørgensen

Jeg er STU lærer inden for køkken og cafeen.Jeg er uddannet køkkenleder. Jeg har i mange år arbejdet med børn og unge på opholdssteder.
kim

Kim Larsen

Jeg er køkkenchef på Skolerne i BoserupJeg er uddannet kok i 2005. Jeg har arbejdet på hoteller og som selvstændig. Jeg har arbejdet 6 år i børnehave hvor jeg stod for maden.
bo

Bo Cederstrøm Larsen

Jeg er STU lærer på mekanikerlinjen.Jeg er uddannet murer, mekaniker og pædagog. Desuden har jeg duelighedsbevis i sejllads og yarthskipper 3. grad, dykkersatifikat, jagttegn og friluftliv.
constant

Constant Yanik Acolatse

Jeg arbejder som pædagog på Friskolen .Jeg er uddannet pædagog og fitness instruktør.

Pjece: Den Lille Efterskole

Download pjese for Den Lille Efterskole i Boserup

Pjece Roskilde Friskole

Pjece: STU I Boserup

stu

Pjece: Botilbuddet

botilbuddet

Årskalender Efteråret 2017

kalender-efteraar-2017-friskolen-small

Film:Skolerne i Boserup